Privacy

Wij respecteren uw privacy betreffende informatie die u over uzelf geeft op deze website. De door u verstrekte gegevens worden noch verhuurd, noch verkocht, noch op enige andere wijze doorgegeven aan andere mensen of bedrijven.
Gegevens kunnen wel worden uitgeleverd als daar in een juridisch proces wettelijk om gevraagd wordt, wanneer het nodig is als verdediging tegen strafrechtelijke aantijgingen, of in situaties waarin wij onze wettelijke rechten beschermen.

 

Aansprakelijkheid

De ontwikkelaarauteur, eigenaar of webmaster van deze website kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan de juistheid, volledigheid of effectiviteit. Lezers die gebruik maken van de informatie op deze site of deze informatie toepassen, doen dit geheel op basis van eigen risico. Deontwikkelaarauteur, eigenaar of webmaster aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of op welke manier dan ook verband kan houden met het gebruik van deze website.

 

Door gebruik te maken van de informatie op deze website, stemt u in met deze disclaimer.
 

Linken naar andere websites

Op deze site vindt u een aantal links naar andere websites. De ontwikkelaarauteur, eigenaar of webmaster van deze website is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites of de manier waarop deze website omgaat met uw persoonlijke gegevens.

Komt u op deze website onjuistheden tegen, dan stellen wij het zeer op prijs, indien u de de redacteur van deze site daarvan op de hoogte wilt stellen.